Poate pentru că ai învățat  să te bucuri de orice este o sclipire de magie pentru tine, poate pentru că nu ai încetat niciodată să cauți liniștea și iubirea , conștient fiind că ele vor veni odată cu bucuria găsită în lucrurile mărunte, acelea care de multe ori trec neobservate, cum ar fi o ploaie caldă de vară într-o zi pe înserate, sau o cană de cafea într-o dimineață târzie , sau o îmbrățișare lungă, nesfârșită , atunci când timpul e pe terminate, dar mereu mai e timp puțin.          

   Poate pentru că deși uneori te-am simțit departe , nu ai fost nicicând mai aproape pentru că, deși târziu, am înțeles că fără tine, eu nu însemn nimic și tot fără tine, eu nu aș fi avut puterea să mă ridic ori de câte ori am obosit.

    ,,Cum știu că ești bine Suflete?”Atunci când simt că mă pierd și nu îmi mai găsesc liniștea , încerc să mă readun, să-mi prioritizez emoțiile , astfel încât să-mi restabilesc drumurile, idealurile și mai ales deciziile. E greu și de multe ori durează timp până să  realizez că sunt obosită și că  am nevoie să mă adun. Conștientizez târziu că am nevoie de timpul meu  petrecut cu mine însămi  și asta pentru că încerc să fiu tot timpul prezentă în viața fiecărei persoane dragi mie, încerc tot timpul ca tot ce ține de treburile mele zilnice să fie făcute  la timp și corect . Toate emoțiile celor dragi contează și de aceea încerc mereu să le fiu fericire și iubire pe cât de mult pot, uitând poate  că și eu am nevoie de mine cu timpul și emoțiile mele.         În fuga asta constantă a zilelor ce de multe ori pare fără de sfîrșit, am încercat să îmi acord timp mie. Consider că fiecare om, fiecare suflet, are nevoie de aceste momente. Așa ne putem da seama ce ne definește, ce ne împlinește ce ne face să fim bucurie pentru noi și  apoi pentru cei din jurul nostru.      

    Chiar dacă ai puțin timp și ești pe fugă Suflete, nu uita niciodată că fără de tine și fără de timpul petrecut cu tine, te pierzi. Încearcă mereu să-ți fi timp atunci când nu este, bucuria când lipsește și mai ales iubirea când nu o ai. 

             Să nu uităm să fim iubire mereu!💛

Please follow and like us:
Pin Share